LexNavigator

Noutăți legislative - mult mai mult decât Monitorul Oficial

Intrare site
gdpr
Termeni si conditii
Acord de prelucrare date cu caracter personal
 
 
 
Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (în continuare "RGPD") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul RGPD se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

Prin accesarea acestui Serviciu sunteti de acord cu faptul ca UltraTech Group are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii Serviciiilor noastre de catre Utilizator.

Culegem informatii în următoarele moduri: 

Informatii pe care ni le oferiti. Când postati un formular sau ne contactati, vă solicităm informatii personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, functia, numărul de telefon sau compania la care lucrati. 

Informatii pe care le obtinem atunci când interactionati cu serviciul nostru, cum ar fi informatii despre dispozitiv (sistem de operare, versiunea acestuia, ID, etc), adresa IP.

Folosim informatiile pe care le culegem din toate serviciile noastre pentru:
- pentru a vă ține la curent cu produsele si serviciile noastre.
- crearea de conturi de utilizator in vederea accesarii serviciilor oferite.
- transmiterea de informări (newsletter) cu privire la noutăti legislative sau evenimente organizate
- trimiterea de mesaje publicitare informative (referitoare la promotii, reduceri etc.);
- contactarea ulterioara in scop de marketing
- participarea la tombole/concursuri organizate de catre LexNavigator
- imbunatatirea serviciilor si dezvoltarea altor servicii noi.
- protejarea companiei si a utilizatorilor

Nu trimitem informatiile personale unor companii, organizatii si persoane din afara companiei decat daca avem consimțământul dvs. sau din motive legale (respectarea legii aplicabile, a reglementărilor, a procedurilor legale sau a solicitărilor guvernamentale executorii)

Inscrierea ca utilizator LexNavigator si furnizarea de bunavoie a datelor cu caracter personal implică acceptarea expresă din partea utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate si prelucrate de Societate în scopurile deja mentionate, pe o perioada corespunzatoare realizarii scopului pentru care au fost obtinute.

Vă reamintim drepturile acordate de Regulamentul general privind protecția datelor 679/2016, dreptul la informare, dreptul de rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrării, dreptul la acces si portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

Puteți să vă exercitați drepturile printr-o cerere scrisă, semnată și datată, transmisă la sediul UltraTech Group, str. Uranus nr. 2, 610102 Piatra Neamt, tel. 031-0809.392.

Puteti transmite oricând solicitare pentru DEZABONARE de la mesajele de marketing trimise prin e-mail, dând click pe legatura de dezabonare aflata la finalul mesajelor noastre sau puteti transmite oricând solicitarea dvs. pentru DEZABONARE de la mesajele de marketing direct prin e-mail folosind adresa dezabonare@lexnavigator.net
UltraTech Group Despre noi | Contactati-ne
© 2018 UltraTech Group.