LexNavigator

Noutăți legislative - mult mai mult decât Monitorul Oficial

Intrare  |  Viziune  |  Complex de simplu  |  Oriunde  |  Gratuit  |  Flux de stiri  |  Contact

LexNavigatorTM - soft legislativ

Bucurie. Totul este mai usor!

Dezvoltăm cel mai sofisticat soft legislativ pentru ca dvs. sa puteți regăsi simplitatea și naturalețea chiar în situații frustrant de complexe.

MagiText (TM)
LexGenie (TM)
PerfectAct (TM)
MultiAsist (TM)
EvoInform (TM)
LexConsult (TM)
 

Folosiți acum rezultatul a 33 de luni de muncă intensă din partea unei echipe de 17 specialiști și o investiție care se ridică la 1.445.088 RON, pentru a putea rezolva într-o secundă ceea ce v-ar lua altfel ore, chiar zile. Accesati legislația online la un cu totul alt nivel. Este mult mai mult decât Monitorul Oficial, este LexNavigator.

Prin lansarea celor mai noi module, MagiTextź si LexGenieź, LexNavigator reușește să ascundă complexitatea prin studiu, analiză și tehnologie. Reusind sa uneasca cu migală sute de mii de informații din mii de domenii, vei reusi să vezi din start întregul. Citind intr-un singur loc tot ceea ce te intereseaza, poti rezolva simplu și eficient o problemă aproape zilnică: informarea legislativă.

Avem plăcerea să-ți prezentăm cinci "magnifici" cu o misiune unică: să fii mereu informat cu ultimele noutăți legislative, fără a depune niciun efort. Alături de LexNavigator evoluează deci, pentru a-ți oferi servicii personalizate ireproșabile:

MagiText, LexGenie, PerfectAct, MultiAsist și EvoInform.

Vor fi încântați să se afle sub îndrumarea ta.Incluzând întreaga legislație din 1818 până în prezent, având numeroase module unice atât în conținut cât și ca realizare tehnică, unificând experiența și cunoștințele avocaților, juriștilor și economiștilor cu eficiența experților în software, LexNavigator este soluția prin care poti stăpâni legislația României.

Folosind aceste instrumente împreună cu LexConsult, salvezi timp, bani și efort. Te poți concentra astfel pe lucrurile esențiale activității tale. Iți recomandam acum acest angajat deștept, muncitor și fidel.

UltraTech Group Despre noi | Contactati-ne
© 2014 UltraTech Group.