complex de simplu

LexNavigator™ - soft legislativ

Bucurie. Totul este mai ușor!

Dezvoltăm cel mai sofisticat soft legislativ pentru ca dvs. sa puteţi regăsi simplitatea şi naturaleţea chiar în situaţii frustrant de complexe.

Folosiţi acum rezultatul a 33 de luni de muncă intensă din partea unei echipe de 17 specialişti şi o investiţie care se ridică la 1.445.088 RON, pentru a putea rezolva într-o secundă ceea ce v-ar lua altfel ore, chiar zile. Accesati legislaţia online la un cu totul alt nivel. Este mult mai mult decât Monitorul Oficial, este LexNavigator.

Prin lansarea celor mai noi module, MagiText® si LexGenie®, LexNavigator reuşeşte să ascundă complexitatea prin studiu, analiză şi tehnologie. Reusind sa uneasca cu migală sute de mii de informaţii din mii de domenii, vei reusi să vezi din start întregul. Citind intr-un singur loc tot ceea ce te intereseaza, poti rezolva simplu şi eficient o problemă aproape zilnică: informarea legislativă.

Avem plăcerea să-ţi prezentăm cinci "magnifici" cu o misiune unică: să fii mereu informat cu ultimele noutăţi legislative, fără a depune niciun efort. Alături de LexNavigator evoluează deci, pentru a-ţi oferi servicii personalizate ireproşabile:

MagiText, LexGenie, PerfectAct, MultiAsist şi EvoInform.

Vor fi încântaţi să se afle sub îndrumarea ta.

Incluzând întreaga legislaţie din 1818 până în prezent, având numeroase module unice atât în conţinut cât şi ca realizare tehnică, unificând experienţa şi cunoştinţele avocaţilor, juriştilor şi economiştilor cu eficienţa experţilor în software, LexNavigator este soluţia prin care poti stăpâni legislaţia României.

Folosind aceste instrumente împreună cu LexConsult, salvezi timp, bani şi efort. Te poţi concentra astfel pe lucrurile esenţiale activităţii tale. Iţi recomandam acum acest angajat deştept, muncitor şi fidel.