beneficii lexnavigator

Beneficii

Viziune de ansamblu, explorare în detaliu

LexNavigator vă oferă o viziune de ansamblu asupra legislaţiei, identificând rapid cea mai potrivită cale spre domeniul de interes şi, în acelaşi timp, lasă calea deschisă spre o explorare în detaliu, reuşind sa vă asiste în cele mai fine particularităţi.

Scopul lui este să vă asigure liniştea legislativă, să vă scutească de eforturile şi grija aducerii la zi a informaţilor într-un domeniu în care noutăţile apar permanent Si nu în ultimul rând să vă ferească de capcanele unei legislaţii încâlcite şi de multe ori necorelate în prevederi.

LexNavigator este un program modular, care se poate adapta perfect cerinţelor dvs. Este suficient să selectaţi doar acele module de informaţii de care sunteţi interesat.

Câştigi timp, salvezi efort

LexNavigator este o modalitate rapidă şi uşoară de a găsi informaţia de care ai nevoie. LexGenie are grijă de asta. Cu toate normele, regulamentele, instrucţiunile şi modificările incluse direct în text prin MagiText şi PerfectAct, te documentezi efectiv în minute!

Faci economii importante

Fiind un program modular, plăteşti numai ce utilizezi efectiv. Ai libertatea de a selecta doar modulele de care ai nevoie. În acelaşi timp, folosind informaţia inclusă vei cunoaşte toate dedesubturile legale care îţi pot salva o avere.

Acte de înaltă calitate

Actele normative sunt profesionist formatate pentru a putea fi uşor lecturate. Veţi rămâne impresionaţi de aspectul elegant al acestora, de legăturile directe care vă conduc paşii de la un act la altul. Cine ar fi crezut că lectura unui sobru act oficial poate fi chiar plăcută?

Module unice, ultramoderne

Module ce se adaptează perfect celor mai diverse cerinţe în domeniu. Unele sunt inovative ca realizare şi informaţie conţinută, altele se remarcă prin concepţia tehnică modernă şi prin meticulozitatea şi atenţia acordată detaliilor la realizare (de ex. legăturile dintre acte).

Afaceri conduse mai eficient

Pentru că informaţia de calitate îţi va da puterea să iei decizii mai bune, să te descurci lejer acolo unde alţii sunt paralizaţi de necunoaştere, să-ţi ştii drepturile şi să te aperi atunci când diverse instituţii te atacă.

Uşor de utilizat

LexNavigator este intuitiv şi bine organizat, însoţit de un film de prezentare, cu ajutorul căruia înveţi repede modul de operare. Interfaţa este personalizabilă cu skin-uri şi teme grafice de impact, pentru a-ţi exprima pe deplin gusturile şi a lucra cu multă plăcere.

Actualizat permanent

Programul este adus la zi, zi de zi. Se actualizează on-line, automat prin Internet. Totul este gândit ca tu să poţi să ai informaţiile la zi, fără efort.

Multiple avantaje

Ştie să lucreze şi în mod deconectat, pentru a putea continua lucrul în orice condiţii, chiar şi fără conexiune la internet. Există căutare grafică în textul actelor, pentru a vedea dintr-o privire harta rezultatelor.

În contact cu ultimele noutăţi

Te vei baza pe un program care se dezvoltă permanent, care adaugă continuu informaţii noi, care se perfecţioneză tehnic mereu. Vei şti că ai un sprijin de nădejde în domeniul legislativ.

Largă compatibilitate hardware/software

LexNavigator este compatibil cu Windows 11, 10. Cerinţele hardware minime - procesor la 1GHz, 4GB RAM, 10GB liberi pe HDD, rezoluţie ecran 1024x768, 24M culori. Există suport pentru tablete si touch screen.