modul magitext

MagiText™ - magie în legislaţie

Norme, instrucţiuni, regulamente - integrate dinamic la locul potrivit într-un singur act

În cazul unui singur act cât crezi că ar dura studiul a 335 de norme, instrucţiuni, regulamente, recursuri în interesul legii, decizii ale curţii constituţionale sau a altor acte de aplicare, pentru a fi sigur că nu omiţi ceva?

Cum poţi ajunge de la ore la secunde când ai nevoie de legislaţia României?

Iţi alegi normele, instrucţiunile sau regulamentele pe care doreşti să le citeşti şi le poţi vedea integrate direct la locul potrivit în actul de bază. MagiText pune totul la locul potrivit, la nivel de articol! Magic!

Adevărul este că în jurul fiecărui act normativ gravitează uneori zeci sau chiar sute de acte care influenţează aplicarea acestuia în diverse situaţii. Să citeşti un act fără norme, fără instrucţiuni, fără regulamente şi fără alte acte pentru aplicarea acestuia nu prea are valoare. La fel de adevărat este că media lunară a noilor acte de acest tip se ridică la o cifră respectabilă : 110! Acte în aplicarea altora, care apar lună de lună.

Cât de frumos ar fi să existe legislaţie online în care să avem integrate direct în textul actului şi toate indicaţiile de care depinde aplicarea acestuia ... normele de aplicare, instrucţiunile, regulamentele. Incluse nu oricum. ci chiar acolo unde trebuie să le citeşti, la locul potrivit.

Nu ar fi uşor să existe un soft legislativ în care, la articolul dorit, să poţi citi imediat şi tot ce ţine de aplicarea articolului respectiv?

Gaseste acum informaţii complete, într-o secundă, toate aranjate exact la locul potrivit, cu tot ce implică aplicarea oricărui articol. Mult mai mult decât Monitorul Oficial.

Studiu de caz:

Cronometram de cât timp au nevoie patru utilizatori experimentaţi de soft legislativ pentru a extrage toată informaţia relevantă pentru aplicarea unor articole din Codul Fiscal. Rezultatele?

1. Marina analizează art. 149. A predat toate textele apărute în aplicarea acestui articol după 10.980 sec

2. Luminiţa studiază art. 46. Experienţă de peste un deceniu în domeniu. Probabil un record, ea a avut nevoie de doar 5.591 de secunde pentru a fi sigură că a citit tot ce ţine de aplicarea acestuia, cumulând pentru asta indicaţii din 9 acte diverse.

3. Ramona are art. 143 în grijă. Este ageră şi ambiţioasă. S-a mişcat cât a putut de repede. A selectat în final texte din alţi 9 sateliţi şi totul a durat la ea 5.640 sec.

4. Cati trebuie să se descurce cu art. 1563. Grea încercare, dar o duce la bun sfârşit. A oprit cronometrul şi a anunţat că e complet lămurită după 25.260 sec. A făcut o compilaţie din 18 acte!

Experienţele sunt diverse, dar o durată medie se duce spre 11.867,75 sec. Doar sunt 335 de acte de studiat. (până acum!)

Cum poţi reduce acum totul la o secundă?