modul lexgenie

Facilități

În orice domeniu vă desfăşuraţi afacerile, informarea asupra legislaţiei României este o necesitate. Din moment ce aveţi nevoie de informaţie legislativă, cumpăraţi un software ultramodern, care vă oferă facilităţi la care mulți doar visează

Aveţi un computer? De ce să vă mai complicaţi stocând vrafuri de Monitoare Oficiale publicate pe hârtie? Soluţia computerizată este disponibilă, elegantă şi rapidă. Nu este costisitoare, dar ţi se deschid numeroase posibilităţi moderne şi interesante.

Având 26 ani de experienţă şi o echipă dedicată elaborării celui mai bun software legislativ posibil, avem convingerea că LexNavigator vă poate fi un ajutor de nădejde în domeniul legislativ.

LexConsult

Vă va ajuta să găsiţi răspuns la orice întrebare. De câte ori nu aţi fi dorit să aveţi mereu la îndemână un specialist pentru a vă oferi un sfat, o părere. Consultantul inclus în Lex Navigator vă oferă răspunsuri la mii de întrebări instantaneu şi nu te refuză niciodată. Problemele juridice îşi vor putea găsi o soluţionare mult mai promptă şi mai accesibilă. Sunt acoperite o varietate mare de tematici şi colecţia se completează şi actualizează zilnic.

ZOOM Legislaţia muncii, ZOOM Taxe şi impozite

Se oferă o radiografie extrem de detaliată a legislaţiei din aceste domenii până la indicarea articolului de act normativ care reglementează fiecare tip de problematică în parte. Avantajul major este că se merge în cel mai mic detaliu pentru ca dvs. să aveţi rezolvarea dată la cheie.

PerfectAct cu MagiText

Programul vă pune la dispoziţie republicări ale actelor oficiale, republicări care nu au apărut în Monitorul Oficial. De ce să consultaţi zeci de acte şi să vă pierdeţi în şirul lung al modificărilor? Puteţi studia actul respectiv cu toate modificările incluse direct în text! Prin Magitext aveţi incluse direct în text, la locul potrivit şi toate normele de aplicare, regulamente, instrucţiuni şi alte acte necesare pentru aplicare. Mai simplu nu se poate, mai complet nu există.

SfatExpert Instant pe domenii

SfatExpert Instant pe domenii Mult mai mult decât o simplă înşiruire de acte, UN SFAT. Foarte detaliat şi mereu actualizat. Vă pune instantaneu la dispoziţie un raport detaliat, bine conceput şi bine structurat pentru domeniul de interes. Veţi avea astfel un punct de plecare excelent pentru a vă aprofunda cunoştinţele în domeniul respectiv. Nu renunţaţi la posibilitatea de a consulta un expert în cele mai diverse domenii. Asta da informaţie !

StareAct

StareAct Vă informează instantaneu despre starea curentă a actului normativ. Aceste stări sunt conectate actelor normative pentru a putea filtra mai uşor informaţia esenţială şi pentru a reuşi o informare comodă privitoare la starea lor actuală : activ, temporar, scos din evidenţă, modificator, abrogat etc.
Actul nu a intrat încă în vigoare? Veţi afla imediat, fără să pierdeţi timpul consultând calendarul. Actul este scos din evidenţă ? Vă daţi seama într-o clipă fără a parcurge cu atenţie nesfârşite legături la legături între acte. Actul este suspendat ? Observaţi imediat fara a mai inspecta legaturile existente între acte. Se constituie într-un ajutor extrem de folositor în căutarea actelor normative, dându-vă posibilitatea să vă concentraţi atenţia doar asupra actelor cu adevărat importante.

Full Text Search în timp real cu ranking

Sofisticat în structură şi design, simplu în utilizare. Aveţi posibilitatea de a căuta instantaneu mai multe cuvinte, mai multe expresii sau rădăcini de cuvinte, în textul tuturor actelor normative existente în baza de date, cu selectarea doar a actelor care le conţin. Este un motor de căutare în text flexibil, complet şi rapid. Căutări complexe, cu mii de rezultate, îşi găsesc răspuns cu o viteză uluitoare. Mai mult chiar, această soluţie vă oferă Ranking automat, adică posibilitatea de a ordona rezultatele în funcţie de relevanţa faţă de criteriile de căutare. Chiar folosind drept criterii de căutare expresii multiple compuse din rădăcina cuvintelor, veţi fi impresionat de viteza cu care vi se afişează răspunsul. Explorare cu adevărat în detaliu a textului. Nimic nu va scăpa atenţiei Dvs.

Explorare Interactivă

Creată special pentru ca incursiunea într-un anumit domeniu să vă fie ghidată pas cu pas. Hăţişul legislativ este împărţit şi structurat astfel încât utilizatorului îi sunt prezentate o serie succesivă de opţiuni pentru aprofundarea explorării în direcţia dorită. Astfel, programul vă ajută să ajungeţi la informaţia necesară prin consultări repetate, din ce în ce mai specifice, folosind un mod prietenos de a se informa asupra intenţiilor dvs. El vă conduce la zona de interes fără a mai fi necesar ca dvs. să cunoaşteţi comenzi complicate sau un mod de lucru artificial. Totul se petrece natural, printr-un dialog permanent între dvs. şi LexNavigator.