modul lexgenie

Garanție

În orice domeniu vă desfăşuraţi afacerile, informarea asupra legislaţiei României este o necesitate. Din moment ce aveţi nevoie de informaţie legislativă, cumpăraţi un software ultramodern, care vă oferă facilităţi la care unii doar visează

Aveţi un computer? De ce să vă mai complicaţi stocând vrafuri de Monitoare Oficiale publicate pe hârtie? Soluţia computerizată este disponibilă, elegantă şi rapidă. Nu este costisitoare, dar ţi se deschid numeroase posibilităţi moderne şi interesante.

Având 30 ani de experienţă şi o echipă dedicată elaborării unei soluții software cât mai performante, avem convingerea că LexNavigator vă poate fi un ajutor de nădejde în domeniul legislativ.

Satisfăcut sau rambursat

Politica noastră este transparentă şi simplă. Dacă nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat vă primiţi integral banii înapoi. Fără ezitare.

Alegi ce vrei, dar ştii ce alegi?

Informează-te, testează şi compară. Doar TU decizi. Dar nu poţi să decizi corect dacă nu te informezi corect. De aceea politica noastră este Satisfăcut sau Rambursat. Pur şi simplu. *)

Ce spun clienţii noştri

"Mă bucur să fiu alături de echipa dumneavoastră la ceas aniversar. Am fost impresionată de promtitudinea colegilor de fiecare dată când am avut nevoie. Produsul dumneavoastră este de un real sprijin în activitatea noastră. E drept că folosesc doar o mică parte din volumul de legi emise, dar faptul că platforma este actualizată la zi cu noile modificări ale legilor, vine la momentul potrivit. În actuala criza de timp, având acest suport legislativ, devenim mai puternici prin simpla accesare a programului, pentru a ne informa exact asupra spețelor noastre, printr-un soft elegant, bine documentat și de înaltă calitate. Cu drag, va felicit pentru intreaga activitate."
- Aurora Luca, Expert Contabil Brașov


"Timpul trece ireversibil cu o viteză uimitoare și nici nu mai știm de când suntem în relații de colaborare cu Lex Navigator. Parca relaționam dintotdeauna. Am început cu cd-uri de actualizare pe care le păstram drept marturie și am ajuns acum la actualizarile online. Ne sunteți de mare ajutor, orice act normativ ne este necesar apelam la Lex Navigator, dar ce e cel mai important, actul poate fi consultat sau printat cu toate modificarile și completările actualizate la zi. Totodata ne țineți și cu știrile la zi din aproape toate domeniile de activitate. De aceea ne simțim obligați să vă mulțumim înca o data ca existați, și vă urăm mult succes în activitatea deloc ușoară de evidența a hațișului stufos de acte normative existente, și speram într-o colaborare veșnică."
- Ioan Pușcasu, Primăria Laza Vaslui


"LEX NAVIGATOR - un program legislativ de înaltă clasă, actualizat în permanență, deosebit de util și accesibil tuturor celor ce doresc să-l folosească. Mulțumim Lex Navigator! Sunteți o echipă de profesioniști!"
- Zorica Fazakas, SC Federalcop Tg. Mureș


"Un economist, înainte de a-și spune opinia despre eficiența unui 'produs', face bilanțul comparând investiția făcută cu profitul obținut. Așa am făcut și eu pentru a-mi exprima impresia mea despre LexNavigator. Pentru mine, achiziția acestui produs a fost un beneficiu incomensurabil. Nu-mi pot imagina acum, cum am lucrat atâția ani pierzând timpul cu răsfoirea a zeci de monitoare oficiale, colecții de legi, etc...,punându-le față în față pentru a vedea ce mai este valabil în momentul respectiv. Ani de-a rândul am avut abonament la toată legislația pe suport de hârtie, ajungând să am toată biblioteca numai colecții de legi și hotărâri. Din ziua în care am accesat 'LexNavigator' nu mi-a venit să cred că este posibil să-mi fie așa de comod să caut repede și mai ales actualizat la zi orice act normativ. Din acea zi, am simțit și o plăcere de a fi tot timpul la curent cu toate modificările în domeniul care mă interesează, și nu sunt puține."
- Carmen Dimcea, Makita Romania SRL


"Doresc să vă spun că noi colaborăm de ceva ani mai exact de prin 2007 pe când lucram la o alta companie: FOOD DISTRIBUTIONE SRL BAIA SPRIE. După plecarea mea de acolo am luat legatura cu compania dumneavoastra, de ce? simplu, pentru profesionalismul și super programul Lex Navigator. În meseria mea de jurist, fără acest program mi-ar fi imposibil să fiu conectat în timp aproape real la legislație, este extraordinar de simplu de lucrat în aceste condiții. De fiecare dată când am întâmpinat dificultăți și v-am sunat, problema s-a rezolvat imediat."
- Dan Mihai, Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș


"Beneficiem de serviciile dumneavoastră din anul 2006, fără întrerupere şi aceasta pentru că am fost multumiţi de serviciile dumneavoastră. În acest timp v-aţi perfecţionat modul de actualizare şi transmitere către noi a legislaţiei. Putem să găsim tot ce ne interesează în domeniul legislaţiei repede şi precis cu actualizările de ultimă oră."
- Echipa Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultura și Vinificație Minis


"Programul LexNavigator este uşor de folosit, este interactiv, are opţiunea de a vedea actele actualizate la zi, inclusiv cu toate modificarile survenite (făcute cu altă culoare), este realizat pe module şi poţi achiziţiona doar modulele care te interesează, are actualizarea automată pe internet şi foarte multe alte facilitaţi. Suntem foarte multumiţi, ne face munca mult mai uşoară, cel puţin în domeniul fiscalităţii, fără un soft foarte bun nu te poţi descurca. Vă mulţumim că existaţi!"
- Echipa Technik Grup Ind SRL Ploiești


"Alături de echipa LexNavigator şi de eficienţa programului legislativ am reuşit să economisim timp şi bani, am avut siguranţa actualizării şi a corelării actelor normative, am reuşit să NAVIGAM la propriu într-o legislaţie în permanenetă schimbare , pe langă volumul mare al actelor normative. Structura programului legislativ oferit de Dvs. ne-a oferit posibilitatea consultării operative a întregii legislaţii naţionale, ne-a oferit suficienţa jurisprudenţă şi oportunitatea siguranţei actualizării actelor normative."
- Doru Apostol, Burtila & Co Electron M.Bit SRL Pașcani


*) Politică supusă unor termeni şi condiţii. Termenul maxim de solicitare a rambursării este de maxim zece zile de la instalare. Solicitarea se face oficial în scris, trebuie sa contina datele de identifiare ale contului in care se doreste restituirea, sa fie semnata şi stampilata de reprezentantul legal şi se trimite recomandat prin posta, cu confirmare de primire. Data solicitarii se considera data postala de primire a plicului. Dupa primirea solicitarii de catre furnizor, acesta va verifica respectarea termenilor si conditiilor referitoare la rambursare. Daca furnizorul constata ca solicitarea este conforma, va informa beneficiarul privind acceptul sau referitor la restituirea sumei achitate. Beneficiarul are obligatia de a dezinstala orice programe de calculator apartinand UltraTech Group si a inceta utilizarea acestora. Dupa respectarea conditiilor precizate, furnizorul va returna suma achitata de beneficiar in termen de zece zile lucratoare. Orice solicitare efectuata nerespectand aceasta procedura sau dupa termenul limita specificat nu va fi luata in considerare.