modul lexgenie

Mai mult

În orice domeniu vă desfăşuraţi afacerile, informarea asupra legislaţiei României este o necesitate. Din moment ce aveţi nevoie de informaţie legislativă, cumpăraţi un software ultramodern, care vă oferă facilităţi la care unii doar visează

Aveţi un computer? De ce să vă mai complicaţi stocând vrafuri de Monitoare Oficiale publicate pe hârtie? Soluţia computerizată este disponibilă, elegantă şi rapidă. Nu este costisitoare, dar ţi se deschid numeroase posibilităţi moderne şi interesante.

Având 30 ani de experienţă şi o echipă dedicată elaborării unei soluții software cât mai performante, avem convingerea că LexNavigator vă poate fi un ajutor de nădejde în domeniul legislativ.

Legături între acte

Informaţia a fost recorelată pentru a oferi legături extrem de detaliate între acte. Actele sunt corelate la nivel de paragraf de subarticol ( chiar mai detaliat dacă este cazul ) din punct de vedere al modificărilor şi completărilor suferite. Afişarea actelor implicate se face alăturat pentru a putea urmări uşor cursul modificărilor.
Toate legăturile existente între acte ( modificări, abrogări, completări etc.) vă sunt puse la dispoziţie. Vizualizarea acestora se poate face după actele implicate sau după acţiunile existente între acte. Sunt afişate în ordine cronologică pentru a putea vedea clar evoluţia în timp a modificărilor aduse actului respectiv. Interfaţă specială pentru vizualizarea legăturilor dintre acte; aceasta combină textul judicios structurat cu legăturile directe pentru a obţine o vedere de ansamblu asupra informaţiei.

LexGenie şi Expert în căutare

Fiind extrem de flexibil, poate interoga toate criteriile posibile, în orice combinaţie imaginabilă şi este capabil să-ţi găsească rapid răspuns la orice interogare. Aveţi libertate totală de alegere şi combinare a parametrilor căutării. Se pot chiar combina logic căutări diferite! Cu ajutorul lui veţi reuşi şi în cele mai complexe situaţii.

Semne de carte

Nu vă pierdeţi timpul căutând inutil. Posibilitatea de a folosi semne de carte organizate ierarhic pe domenii şi subdomenii vă scuteşte de corvoada de a căuta mereu acelaşi act. Puteţi regăsi actele uzuale fără a repeta căutarea sau căutările iniţiale. Nu se folosesc liste pentru memorarea semnelor de carte ci arbori de clasificare, ceea ce vă permite o structurare mult superioară a informaţiei.

Colecţie contracte

Vă este rapid accesibilă o largă colecţie de contracte, atât civile cât şi comerciale. Aveţi la dispoziţie numeroase modele pe baza cărora puteţi concepe noi variante. Excelent redactate, vă scutesc de un efort important de concepere, tehnoredactare şi vă dau siguranţa unei protecţii maxime. Elaborarea unui nou contract devine mai simplă decât oricând : trebuie doar să alegeţi modelul care se potriveşte situaţiei în cauză şi să-l modificaţi (datele firmei, eventuale clauze suplimentare, etc.). Aveţi astfel la dispoziţie un consultant de specialitate , gata să vă ajute oricând.

Acţiuni şi cereri în justiţie

Din diverse domenii : de la drept civil la comercial şi de la drept procesual penal la dreptul muncii. Acestea vă sunt prezentate sub forma unor modele tip care trebuie doar completate şi listate la imprimantă. Mai uşor nu se poate. În plus aveţi la îndemână, gata redactate, diverse modele de documente utile : de la regulamente de ordine interioară la delegaţii şi de la notificări la decizii.