modul perfectact

PerfectAct™ generat natural dinamic

Forma actului la orice dată, cu toate modificările incluse interactiv direct în text

LexNavigator este un program legislativ care pune la dispoziţie republicări complete ale actelor normative din Monitorul Oficial şi realizează aceste republicări utilizând o tehnologie prin care complexitatea este ascunsă și totul devine mai ușor.

Furnizăm noutăţile legislative integrate în sistem all-inclusive, printr-un proces interactiv, omnidata, omnitext, folosind o tehnologie sofisticată - generarea natural dinamică.

Cuvântul cheie? Interactiv! Pentru că textul nu este încărcat cu informaţii inutile - se poate pătrunde în istoria unui articol numai atunci când se doreşte, într-un mod simplu şi complet interactiv, direct pe text. Actul nu este încărcat de informaţie inutilă şi este lejer de urmărit, tehnologia folosită permiţându-ne să ne concentrăm doar pe zonele de interes.

Această tehnologie disponibilă în cadrul LexNavigator vă oferă posibilitatea de a consulta atât forma unui act normativ la orice dată calendaristică - omnidata, cât şi de a integra în aceaşi prezentare toate noutăţile legislative şi modificările suferite până la acea dată - omnitext - într-o manieră elegantă şi flexibilă.

Republicarea este o adevarată radiografie ce cuprinde toată istoria modificărilor anterioare într-un singur act. Astfel, puteţi consulta lejer orice act care a suferit modificări repetate şi puteţi vizualiza, într-o acurateţe desăvârşită, forma acestuia în orice etapă modificatoare.

Nu numai că într-un singur act se pot studia toate noutăţile legislative şi modificările suferite de acesta de-a lungul timpului, dar tehnologia folosită vă permite o flexibilitate unică privind afişarea formei finale a documentului. Crearea unui act folosind generarea natural dinamică este un proces inteligent şi adaptiv care ia în calcul opţiunile de afişare stabilite chiar de dvs.
Sunt identificate toate modificările apărute în Monitorul Oficial şi se analizează atent toate indicaţiile existente pentru ca, în funcţie de data de referinţă aleasă de utilizator şi de opţiunile de afişare specificate, să fie creat pe loc, într-o manieră dinamică - pentru că nu există nicăieri până în acel moment, documentul unic care reprezintă radiografia fină a acelui act normativ în condiţiile specificate.

Procesul este unul natural pentru că el foloseşte informaţii şi indicaţii verificate, publicate în Monitorul Oficial, astfel încât orice posibilitate de interpretare eronată - comună sistemelor sintetice este exclusă.