modul multiasist

MultiAsist™ asistentul tău personal

Te informează ori de câte ori apar noutăţi legislative

LexNavigator te anunţă personal ori de câte ori apar noutăţi în legislaţia care te interesează. Dumneavoastră singuri stabiliţi prin Profilul Personal domeniile de legislaţie care vă interesează, iar Asistentul Personal are grijă să fiţi informat cu privire la orice modificare aparută în Monitorul Oficial referitoare la acestea.

LexNavigator vă dă posibilitatea construirii unui profil personal care să reflecte zonele şi domeniile de interes. Odata definit, el vă ajută la regăsirea ultimelor noutăţi legislative apărute în aria de interes.

Astfel, la fiecare pornire a programului, asistentul personal va prezenta un raport cu toate noutăţile aferente profilului personal creat de dvs. Veţi fi la curent cu ultimele noutăţi legislative fără a depune nici cel mai mic efort.

Pe lângă clasificările oferite de program, aveţi libertatea de a construi o structură complet personală de acte publicate în Monitorul Oficial, pe baza semnelor de carte. Asistentul Personal vă va informa imediat ori de câte ori apare o modificare referitoare la actele cuprinse în această colecţie personalizată stabilită de Dvs.