contact LexNavigator

Program legislativ de înaltă clasă

26 de ani de ingeniozitate, distincţie şi pasiune

Fondată în 1993, UltraTech Group dezvoltă şi promovează programe legislative utile oricui are nevoie să fie la zi cu dinamica noutăţilor legislative publicate în Monitorul Oficial.

Misiunea noastră este de a vă ajuta să răzbiţi, într-o manieră simplă şi elegantă, hăţisul de acte normative în continuă schimbare. O întreagă echipă lucrează pentru a vă pune la dispoziţie un instrument uşor de utilizat, complet şi eficient, cu ajutorul căruia informaţia să fie oferită într-o formă rafinată şi la obiect.

Printr-un proces de dezvoltare bine gândit, cu ajutorul unei echipe pasionate şi dedicată realizării celui mai bun program legislativ, reusim să realizăm un produs software de înaltă clasă. Baza largă de clienţi formată în cei peste 26 ani de activitate face posibil un preţ accesibil pentru această calitate deosebită.

Credem în ingeniozitate, distincţie şi pasiune. Prin asta ne-am impus şi ne-am facut un nume în domeniu. Credem în suportul fanatic acordat clienţilor. Prin asta ne respectăm pe noi şi munca noastră. Credem în misiunea noastră. E a doua noastră religie. O practicăm cu fervoare zi de zi.