contact LexNavigator

Nu doar un loc de muncă, un viitor

Echipa, o adevărată experienţă de formare profesională şi evoluţie în carieră

Echipa noastra de succes ureaza bun venit celor ce au perseverenta, energie si entuziasm. Te poti dezvolta si tu odata cu noi si poti avea o adevarata experienta de munca in echipa.

Daca initiativa, responsabilitatea si ajutorul in echipa iti spun ceva, vei nimeri bine. Le apreciem si noi foarte mult, de fapt la fel de mult ca si disciplina cu care iti planifici si realizezi obiectivele.

Poti sa ne trimiti C.V.-ul la echipa@lexnavigator.net . Nu uita sa atasezi o scrisoare in care sa detaliezi cum crezi ca ne poti ajuta sa fim si mai competitivi pe nisa noastra de piata. Te rugam sa mentionezi in subiect domeniul tau de expertiza. Multumim anticipat!

Vom confirma primirea candidaturii si daca va fi sa faci parte din echipa, un lucru e sigur: chiar ne straduim sa facem oferte bune.

Afacerile noastre fiind in plina dezvoltare, vei prinde oportunitati reale de evolutie in cariera. Motivul e simplu, ele se creeaza chiar sub ochii tai. Si garantat viitorul tau profesional va purta amprenta UltraTech: asiguram formare profesionala si o facem foarte bine, doar avem 26 de ani experienta.